Personal Training weblog

Date 22 December 2007

fast.jpg

Zo vlak voor de jaarwisseling ga ik mijn nieuwe weblog van start onder het motto: een leven lang leren! Want wie niet groeit, glijdt achteruit.

Dit is de geboorte van een weblog voor iedereen die affiniteit heeft met gezondheid en fitness. En in het bijzonder voor werknemers, managers en zelfstandigen in de fitnessbranche die interesse hebben om zichzelf te blijven ontwikkelen. Met prikkelende artikelen zal ik vanaf vandaag proberen jou als lezer te inspireren om nog meer uit zichzelf en uit je werk te halen.

Waarom deze weblog?
Wie net als ik werkzaam is in de fitnessbranche en dagelijks in contact komt met veel mensen, begrijpt dat het belangrijk is om bij de tijd te blijven. De ontwikkelingen op het gebied van fitness, onderzoek, materiaal, marketing, trends enz. gaan snel. Toch wil je voortdurend meerwaarde blijven bieden. Niet alleen aan je klanten, maar ook aan je werknemers, collega’s of opdrachtgevers. Je bedrijf en jij moeten scherp blijven en snel kunnen inspringen op ontwikelingen in de markt. Zaak dus om jezelf te blijven ontwikkelen en te laten informeren over de laatste stand van zaken.

Wat kun je verwachten?
Er is dagelijks zoveel nieuwe informatie beschikbaar in de media en op het internet, dat je voortdurend aan het zoeken bent naar die informatie die voor jou interessant is. Er gebeurt veel, ook in de fitnessbranche, en er is gelukkig een trend dat mensen ook steeds meer informatie met elkaar delen. Per dag komen er wereldwijd bijvoorbeeld zo’n 250 gezondheid gerelateerde weblogs bij (bron: Technorati). Daarom vond ik dat het tijd werd voor een medium dat het kaf vanhet koren scheidt. Met mijn Personal Training weblog zal ik pogen je de informatie te verschaffen die jou verder helpt in je vakgebied. Ik besef me erg goed dat iedereen zijn eigen persoonlijke interesses heeft en dat geen twee mensen hetzelfde zijn, maar ik kan met vertrouwen zeggen dat deze weblog je iets zal bieden: veel actuele artikelen op het gebied van fitness en persoonlijke ontwikkeling bij elkaar, in het Nederlands.

Vind je mijn concept interessant en veelbelovend? Abonneer je dan op mijn RSS feed of vertel me wat je van de website vindt. Je kunt me e-mailen via het contactformulier op de pagina ‘Over mij’.

1 Sterren2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Beoordeel dit artikel)
Loading ... Loading ...

1 reactie op “Personal Training weblog”

  1. Sandeep zei:

    Is that really all there is to it beacuse that’d be flabbergasting.

Reageer

XHTML: Je kan deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/www/mikvis3.freehostia.com/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat/wp-shortstat.php on line 128

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to whois.happyarts.net:8000 in /home/www/mikvis3.freehostia.com/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat/wp-shortstat.php on line 128

Warning: stream_set_timeout(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/www/mikvis3.freehostia.com/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat/wp-shortstat.php on line 129